Nyhed

Finansminister: Elafgiften rammer danskerne lige så hårdt som skatten på løn

23. august 2017

En nedsættelse af elafgiften vil være supergodt, lød det fra Dansk Folkepartis Peter Skaarup, da der onsdag blev holdt konference på Christiansborg om, hvordan vi skaber vækst i Danmark. Fokus var på erhvervslivets rammevilkår, og ud over en sænket elafgift var prioritering af forskning og uddannelse højt på ønskelisten hos de fem erhvervsorganisationer bag konferencen.

Læs mere
 

Europas højeste leveringssikkerhed kræver specialkompetencer

23. august 2017

Europas højeste leveringssikkerhed kræver et komplekst produktionsapparat og specialiserede medarbejdere. Et højt uddannelsesniveau og specialiseret knowhow er forklaringen på forsyningssektorens lønniveau. Det skal der være den nødvendige gennemsigtighed om. Det er en analyse fra Copenhagen Economics et første bud på, men analysen ser kun på et lille udsnit af brancher. Derfor bør analysen udvides til at omfatte alle brancher, før der drages konklusioner.

Læs mere
NyhedEuropa

Danske erhvervsstyrker: Ja tak til globalisering

23. august 2017

De fem erhvervsstyrker HORESTA, Landbrug & Fødevarer, Dansk Energi, LIF og Danske Rederier sætter fokus på vækst som politisk prioritet med en konference og et nyt magasin med interviews med politikere og spidser fra erhvervslivet.

Læs mere
NyhedAnholt-parken

Danske virksomheder på forkant med grøn omstilling

21. august 2017

Danske virksomheder har taget handsken op, når det kommer til at sænke CO2-udslippet og skubbe på for den grønne omstilling. Det viser gennemgang af de 20 største danske virksomheders CSR-rapporter samt data fra FNs virksomhedsprogram, Global Compact.

Læs mere
FibernetFiber på landet

Politikere fik syn for sagen: Langsomt internet plager landområder

18. august 2017

’Skal alle have hurtigt internet?’ Det spørgsmål stillede DR1 torsdag aften to folketingspolitikere. Både venstremanden og socialdemokraten mener, at langsomt internet er et stort problem for mange. Energiselskaberne fortsætter arbejdet med at sikre fiberforbindelser til danskerne, og det skal et nyt teleforlig bakke op om, mener Dansk Energi.

Læs mere
 

24aug

Elhandlerens restanceprocedure i Engrosmodellen

Hvad gør man, når kunderne ikke betaler? Har du brug for at kende reglerne for restanceproceduren for at kunne servicere jeres kunder? På kurset får du en vigtig baggrundsviden, som er en hjælp i dagligdagen til at håndtere komplicerede kundeforhold.

Læs mere
 

Intern auditering af SKS og KLS samt ledelsesevaluering

Kursus målrettet medarbejdere, der skal varetage opgaven med den interne auditering og evt. ledelsesevaluering af virksomhedens Sikkerheds Kvalitets Systemer og Kvalitets Ledelses System.

Læs mere
 

Udbud i forsyningssektoren for praktikere – lovlighed og godt købmandskab

De nye forsyningsudbudsregler udfordrer indkøberne i forsyningssektoren men åbner samtidig op for endnu smidigere indkøb for den, der tør. Samtidig er bevågenheden om indkøb i forsyningssektoren steget med opmærksomheden på de nye regelsæt og selskabernes konsolideringer med større enkeltudbud til følge. På dette heldagskursus gennemfører Dansk Energi i samarbejde med PUBLICURE Advokatfirma et praktisk orienteret kursus i udbudsretten. Det overordnede sigte er at klæde deltagerne på med et overblik over reglerne og give meget konkrete redskaber, som optimerer udbudsprocessen og letter hverdagen.

Læs mere