Forskning

183 EUDP-millioner uddelt

18. oktober 2017

Onsdag gav energistyrelsen tilsagn om EUDP-tilskud til 55 energiprojekter. De skal nu udvikle og markedsmodne deres nye teknologi og forhåbentlig bidrage med flere eksportjobs. Tiltagende konkurrence kræver prioritering af energiforskningen i fremtiden, lyder det fra Dansk Energi.

Læs mere
DebatAnholt-parken

Find plads til havvindmøller

18. oktober 2017

Få igangsat en screening af det danske havareal, der klart besvarer spørgsmålet om, hvor der fremadrettet kan stå havvindmøller. Sådan skriver fem direktører fra danske organisationer i Børsen onsdag.

Læs mere
Nyhed

Dansk Energi: Flyt forbrugerguide

17. oktober 2017

Regeringen vil gøre op med opgavetyveri, hvor staten løser opgaver, som ligeså godt kan varetages af private aktører, eller er i konkurrence med private. Et godt sted at starte er at flytte prisportalen elpris.dk fra Energitilsynet. Det mener Dansk Energi.

Læs mere
Elbil

Europæisk batterialliance tager kampen op mod Asien

16. oktober 2017

I starten af 2017 kunne Asien prale med at stå for mere end en tredjedel af de globale energilagringsprojekter. Den balance vil EU-Kommissionen nu rykke med etablering af en ny industriel ”batteri-alliance” i Europa.

Læs mere
EU

Danmark får et af EU's højeste klimamål

15. oktober 2017

Fredag mødtes energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt med sine kollegaer i EU's ministerråd i Luxembourg. Her nåede de til enighed om en fordeling af EU's samlede klimamål mellem de enkelte medlemslande.

Læs mere
 

Stationer - 60/10 kV

Er du nyansat eller arbejder du med projektering/montering af 60/10kV stationer, så er kurset målrettet dig. Du får en orientering om forholdene omkring 60/10 kV stationer - herunder projektering, materiel, driftsforhold og vedligeholdelse.

Læs mere

ERFA-træf: Markedsføringsret i energibranchen

Hold dig opdateret om markedsføringsretten på energiområdet til vores årlige erfa-træf. I år om aktuelle emner som f.eks. skjult reklame. Du får desuden lejlighed til at møde og lære af dine kolleger i branchen, som står over for de samme udfordringer som dig.

Læs mere