Varmepumpe

Varmepumper på abonnement: Starten på noget stort

17. februar 2017

Danske familier uden for den fælles varmeforsyning får nu en håndsrækning, når ny pulje til varmepumper på abonnementsordning udrulles. Modellen har store perspektiver både for husejere og for de deltagende virksomheder.

Læs mere
Fibernet

Dagli’Brugsen som ny fibercentral

17. februar 2017

COOP’s beslutning om at lægge fiber ud til mere end 1000 butikker kan give tusindvis af danskere på landet en kærkommen mulighed for at hoppe med på fibervognen.

Læs mere
Indblik

Kunsten at få øje på en transformerstation

16. februar 2017

Vi har over 70.000 af dem i Danmark, og uden dem ingen elforsyning. Tag med på en overraskende tur til skjulte og synlige transformerstationer i downtown Aalborg.

Læs mere
NyhedBendt Bendtsen MEP

5 skarpe til Bendt Bendtsen om bygninger

16. februar 2017

Hvilken rolle skal bygninger spille i energisystemet i fremtiden, hvor meget energi må de bruge – og hvor skal pengene komme fra? De spørgsmål skal De Konservatives Bendt Bendtsen finde svar på som Europa-Parlamentets chefforhandler i udarbejdelsen af et nyt europæisk bygningsdirektiv. Vi har stillet ham fem skarpe spørgsmål om det kommende arbejde.

Læs mere
 

Ny universitetsuddannelse i energi på vej

15. februar 2017

Energi er ikke kun for ingeniører, men er big business, eksport og tusindvis af arbejdspladser. Derfor er det velkomment, at Syddansk Universitet til sommer åbner en ny HA-uddannelse i energi management.

Læs mere