ERFA-træf: Markedsføringsret i energibranchen

Hold dig opdateret om markedsføringsretten på energiområdet til vores årlige erfa-træf. I år om aktuelle emner som f.eks. skjult reklame. Du får desuden lejlighed til at møde og lære af dine kolleger i branchen, som står over for de samme udfordringer som dig.

Markedsføring og salg af energiprodukter er et tungt reguleret område. For dig, der dagligt arbejder med produktudvikling, salg og markedsføring, og fx har kundekontakt eller er juridisk rådgiver i energibranchen, er det vigtigt at kende og forstå de basale regler. Og ikke mindst holde dig ajour med nyeste lovtiltag, afgørelser og andre retningslinjer.

Dansk Energi holder en gang om året ERFA-træf om markedsføringsret i energibranchen, så du løbende kan holde dig opdateret på alt det nye, som er vigtigt at kende til i dit daglige arbejde. Dansk Energis jurister planlægger Erfa-dagen i tæt samarbejde med Heidi Højmark Helveg, som er en af de stærkeste eksperter inden for markedsføringsret, og partner i advokatfirmaet Horten.

Erfa-træffet er baseret på en uformel dialog, hvor vi dykker ned i særlige temaer. Da vi kan lære rigtig meget af hinanden, lægger vi op til, at du får mulighed for at tage aktiv del i dagen. For eksempel i dialog med dine kolleger i små grupper, eller eventuelt ved at fremlægge en case, som du gerne vil dele.

Ved at deltage på Erfa-dagen får du med hjem:

• Viden om nyeste lovtiltag, afgørelser, retningslinjer blandt andet om skjult reklame (native advertising) og prismarkedsføring
• Aktuelle cases fra branchen
• Læring fra dine kolleger i branchen
• Svar på dine spørgsmål fra eksperter på området.
• En hyggelig dag sammen med dine kolleger i branchen

Har du en særlig problemstilling, du gerne vil sætte fokus på, eller en case du gerne vi dele på dagen, bedes du venligst kontakte Dansk Energi senest den 30. oktober 2017 af hensyn til planlægning. Henvend dig til Christine Ravnholt Hartmann, cha@danskenergi.dk.

Målgruppe:
Erfa-træffet henvender sig til dig, der arbejder med produktudvikling, salg og markedsføring i energisektoren. Hvis du er i daglig kontakt med energikunderne eller er juridisk rådgiver for et energiselskab, så er det godt at vide, hvad man må og ikke må, når det drejer sig om markedsføring.

Har du behov for den fulde gennemgang af markedsføringsretten i energibranchen, udbyder vi kurset ”Markedsføringsrettens ABC på energiområdet”.

Tilmelding

Deltager: