Uddannelse

Dansk Energi udvikler og afholder uddannelser, kurser, temadage og seminarer målrettet energisektoren.

 

E-kursus i ikke-diskriminerende adfærd og intern overvågning

Nu kan elforsyningsvirksomhedens nye medarbejder nemt blive undervist i reglerne om ikke-diskriminerende adfærd og intern overvågning – og ”gamle” medarbejdere kan få et brush-up. E-learningskurset tager 15-20 minutter at gennemføre, og den ansvarlige i virksomheden får tilsendt status-rapporter, som viser hvilke medarbejdere, der har gennemført kurset.

Læs mere
 

24okt

Projektering af transformerstationer 20-10/0,4 kV

Sådan projekterer du en transformerstation (10-20/0,4 kV)! Supersygehuse, letbaner, metro, elektrificering af jernbaner, nye veje… mange steder i landet er byggeaktiviteten høj, og det kræver sin elforsyning.

Læs mere
 

Stationer - 60/10 kV

Er du nyansat eller arbejder du med projektering/montering af 60/10kV stationer, så er kurset målrettet dig. Du får en orientering om forholdene omkring 60/10 kV stationer - herunder projektering, materiel, driftsforhold og vedligeholdelse.

Læs mere
 

Styr din (under)entreprise!

Kabler i jorden? Nyt kabelskab? Opgradering af en transformerstation? Elnet-selskaberne har mange større og mindre projekter på bedding hvert år. Hvad enten projekterne bliver styret af medarbejderne selv eller udliciteret, er det vigtigt for økonomien at have styr på (under)entrepriserne.

Læs mere

ERFA-træf: Markedsføringsret i energibranchen

Hold dig opdateret om markedsføringsretten på energiområdet til vores årlige erfa-træf. I år om aktuelle emner som f.eks. skjult reklame. Du får desuden lejlighed til at møde og lære af dine kolleger i branchen, som står over for de samme udfordringer som dig.

Læs mere