Om os

Dansk Energi er erhvervs- og interesseorganisation for energiselskaber i Danmark. Dansk Energi styres og finansieres af medlemsvirksomhederne, primært elselskaber, og vi arbejder på at sikre energiselskaberne de bedste og frieste vilkår til at konkurrere og udvikle sig på, for at sikre udvikling, vækst og velfærd i Danmark.

 

Find medarbejder

Find vej til Dansk Energis medarbejdere

Læs mere
 

Forretningsgrundlag

Det skal være attraktivt at drive energivirksomhed i Danmark på et forretningsmæssigt og bæredygtigt grundlag. Dansk Energi arbejder for at forbedre energiselskabernes vilkår i Danmark og Europa.

Læs mere
 

Foreninger

Dansk Energi er sekretariat for en række foreninger.

Læs mere
 

Copyright

Læs mere om danskenergi.dk

Læs mere
 

Om Dansk Energi

Dansk Energi er en erhvervs- og interesseorganisation for energiselskaber i Danmark. Vi arbejder for, at energiselskaberne har de bedste muligheder for at sikre udvikling, vækst og velfærd i Danmark.

Læs mere
 

Medlemmer

Søg blandt vores medlemmer og find adresse, hjemmeside og telefonnummer.

Læs mere
 

Leverandørforum

Hvis du er leverandør eller samarbejdspartner til den danske energisektor og vil følge energisektoren tæt, har Leverandørforum en række ydelser, der kan give din virksomhed dybere indsigt og kendskab til sektoren og til Dansk Energis arbejde.

Læs mere
 

Job i Dansk Energi

Er du interesseret i et job i en politisk interesseorganisation? Her kan du læse om ledige stillinger i Dansk Energi. Du er altid velkommen til at sende din uopfordrede ansøgning til Dansk Energi.

Læs mere
 

Bestyrelser

Dansk Energi er en forening, og den højeste myndighed er den årlige generalforsamling.

Læs mere
 

Cookies og persondata

Dansk Energis hjemmeside sætter ikke cookies i brugerens browser. Vi indsamler alene dine personlige oplysninger, såsom navn, adresse, telefonnummer, email-adresse og lignende oplysninger, når du frivilligt opgiver disse oplysninger.

Læs mere